Gastenboek koorweken

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Joke (koorweek B 2019) Joke (koorweek B 2019) heeft geschreven op 1 oktober 2019 om 14:17
Mooie balans tussen oude en nieuwe werken; deze vormden een eenheid. Ook fijn dat we een wat langer werk zongen: dat brengt rust in het programma .
Voortvarende en muzikale dirigent die mij bovendien kan vertellen hoe ik beter kan zingen. Hij is niet gauw tevreden, maar dat is juist fijn. Hij vraagt concentratie. Dat waardeer ik.
Ik heb genoten van de week, van de individuele stemmen om me heen en de aardige mensen. Ook de avondrepetitie vond ik prima, het was niet te veel . Ik heb genoten!
Wout (koorweek B 2019) Wout (koorweek B 2019) heeft geschreven op 10 september 2019 om 09:15
Leuke manier om met gelijkgestemden op niveau te zingen. Mooie omgeving, niet te ver weg en toch echt buitenland. Prima lunches en diners. Uitstekende sfeer in de accommodatie.
Jacolien (koorweek B 2019) Jacolien (koorweek B 2019) heeft geschreven op 5 september 2019 om 20:20
Goede programma-opbouw, de keuze van het intermezzo-orgelwerk paste naadloos in het programma, erg goed.
Zeer inspirerende dirigent en zeer veeleisend. Hou ik van. Wat ik ook aangenaam vond waren zijn complimenten aan het koor als er iets te complimenteren viel.
Het was een fijne, muzikale week met leuke mensen!
Jeannette van Tulder Jeannette van Tulder uit Emmeloord heeft geschreven op 31 oktober 2018 om 10:57
Na zo'n fantastische zangweek en de prachtige uitvoering in Saint Michel en Thierrache in de zomer van 2018, doe ik graag ook in 2019 weer mee!🌞 Jeannette van Tulder, alt🎶R
Anke Muusse Anke Muusse uit Voorburg heeft geschreven op 8 januari 2018 om 10:14
Prachtig informatieve nieuwe website, hulde!
We doen weer mee met cursus B. Ik heb er zin in! Goed en 🎶 2018 voor alle bekende zangers, Anke
Ingrid van der Kooi Ingrid van der Kooi uit Almelo heeft geschreven op 18 december 2017 om 11:44
Wat een schitterende nieuwe website hebben we gekregen. Zo helder en bijzonder prettig om te lezen.
Natuurlijk heb ik mij weer aangemeld voor de koorweek A . De gite is gereserveerd. De partituren zijn besteld zodat ik kan gaan wennen aan de stukken die voor mij nieuw zijn.
Marcel Groenen Marcel Groenen uit EIndhoven heeft geschreven op 11 november 2017 om 21:27
Cursus B, 2017 was een geweldige ervaring in de Abdij van St. Michel
Familie van Golde Familie van Golde heeft geschreven op 5 september 2016 om 13:23
Wij hebben een geweldige vakantie gehad in uw huis in Dagny samen met de kat van (20 Aug tot 3 Sept 2016)

Eenmaal aangekomen in Dagny een heel klein dorpje was onze navigatie het adres blijkbaar even kwijt want we zijn er zo voorbij gereden  maar na een telefoontje met Dhr Hofer was dit zo opgelost we moesten een kleine 600 m terug en ja daar was het huis. Bij binnenkomst alles even bekeken en uitgeladen, tjonge wat een groot huis.

Het huis ademt direkt een lekkere oude nostalgie uit en de enorme tuin is werkelijk geweldig en zeer prive er is nergens inkijk en binnen was het steeds koel als het buiten ruim 35 graden was. De overdekte veranda is heel gezellig en ruim met goede rieten stoelen. En in de opslagschuur waren ook luie stoelen maar die hebben we niet eens hoeven gebruiken.Wij waren overigens maar met z’n twee dus hadden van alles genoeg want het huis kan veel meer mensen kwijt.

Keukentje is prima met een grote zeer goede werkende koelkast en vriesvak, vaatwasser was prima en fornuis voldeed ook goed en magnetron ook. We hadden flink wat werk om alle plantjes (feest voor het oog!) te verzorgen (door het droge weer)  maar een grote ton in de tuin met regenwater en diverse tuinslangen voldoen om bij alle plantje te komen.

De loslopende kippen in de tuin zorgde voor gezelligheid en eitjes en ze waren de hele dag bij ons,( wel even om de dag de veranda afspuiten want kippen laten alles vallen waar ze staan) en ’s-avonds gaan ze vanzelf bij schemer weer in de ren ( je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de kippen in het hok te laten!). Het uitzicht vanuit de tuin is fantastisch en is een oase van stilte.

Zelf heb ik 2 Drones en heb er geweldig mee kunnen vliegen over het landschap en heb ook prachtige foto’s en video van het huis vanuit de lucht mee kunnen maken.De conciërge is een keer komen kijken of alles naar wens was en is in de 2e week het gras komen maaien. Wij huren elk jaar in de vakantie dit soort prive woningen en hebben vaak best luxe huisjes maar deze sprong er echt bovenuit qua stilte, privacy en ligging met uitzicht en ruimte binnen en buiten.

Er is WiFi en tv met alle Nederlandse zenders en veel buitenlandse zenders en de bankjes in de living zitten prima, (ook niet onbelangrijk )We hebben hier 2 heerlijke weken gehad en denken er dik over hier volgend jaar weer heen te gaan.Heel Hartelijk dank Fam Hofer dat wij konden meegenieten van uw prachtige woning en denken er met veel plezier aan terug.

Ingezonden stukken