Welkom op de website van Studio Dagny. U vindt hier alle informatie over de verschillende koorweken, de in het verleden uitgevoerde werken en natuurlijk sfeerimpressies van de koorweken.

Al vele jaren organiseert Studio Dagny koorweken met projectkoren voor gevorderde amateurzangers o.l.v. professionele dirigenten in de prachtige streek van de Thiérache (Noord-Frankrijk)

In 2002 is Studio Dagny begonnen met het organiseren van deze zangweken en in die 20 jaar hebben we al vele enthousiaste zangers kunnen stimuleren en begeleiden in koorzang o.l.v. gerenommeerde dirigenten.

Studio Dagny staat voor kwaliteit en streeft ernaar om elk jaar deze kwaliteit te waarborgen en te verhogen.

Een zangweek bestaat uit vijf intensieve studiedagen waarin ook het culturele aspect aan bod komt. Aan het einde van de week vindt er een (gratis) eindconcert plaats in de prachtige Abdij van St Michel en Thiérache waarvoor de publieke belangstelling groot is. Inmiddels heeft Studio Dagny zich een niet weg te denken plaats verworven in het culturele leven van de Thiérache.

Studio Dagny heet u nu alvast welkom in de Thiérache en wenst u veel plezier tijdens uw deelname aan een van onze koorweken.

Zangpedagoge Tineke van Geuns is initiatiefneemster van ‘Studio Dagny’ en draagt de verantwoordelijkheid voor de organisatie. Zij verzorgt het stemvormingsgedeelte tijdens de cursus, alsmede de solistische invulling van de intermezzi gedurende de concerten.